Ton cu legume la abur

Home » Culinar » Aperitive » Ton cu legume la abur
Decrease Font Size Increase Font Size Marime text Tipareste pagina

Usor de preparat, foarte light, fiind ideala si pentru cele dintre voi aflate la dieta, reteta de ton cu legume la abur este solutia pentru momentele in care trebuie sa pregatesti ceva gustos, rapid si hranitor deopotriva.

In doar 20 de minute aveti gata un aperitiv minunat cu care va veti surprinde invitatii.

Urmareste-ne si pe Google NEWS

Ingrediente:


  • 1 conserva de ton (bucati, nu maruntit) in suc propriu
  • 5 buchetele de broccoli
  • 5 buchetele de conopida
  • 2 morcovi potriviti
  • sare si piper dupa gust
  • sucul de la jumatate de lamaie
  • 20 mililitri de ulei de masline

Mod de preparare


  • Se desface broccoli si conopida in buchetele mici.
  • Se spala bine morcovii si se toaca rondele
  • Se pun legumele pe foc in apa cu sare pret de cateva minute
  • Dupa ce dau in cateva clocote, legumele se aseaza pe un platou, se adauga tonul din conserva, se drege cu zeama de lamaie si uleiul de masline, adaugandu-se sare si piper dupa gust.

Pofta mare 🙂

Ton cu legume la aburi

Ton cu legume la aburi

 

 

 

 Demoiselle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.