Sufleu de spanac cu stafide
Un desert ideal pentru cei mici, dar si pentru cei mari, sufleul de spanac cu stafide se prepara usor si este cu adevarat delicios.
Urmareste-ne si pe Google NEWS
Ingrediente

Sufleu de spanac cu stafide
- 1 kg de spanac proaspat
- 500 gr de branza dulce
- 4 oua
- 100 gr de stafide
- 2 linguri de zahar
- 2 plicuri de zahar vanilat
- 1 fiola de esenta de vanilie
Optional (noi nu am folosit)
- 50 gr unt
Mod de preparare
- Se spala bine spanacul si se opareste intr-o oala.
- Cand este gata, se scurge bine si se toaca marunt.
- Se amesteca spanacul cu branza, stafidele si ouale batute in prealabil, in compozitie adaugandu-se si zaharul si esenta.
- Se da la cuptor intr-un vas termorezistent circa 30-45 de minute.
Se serveste rece.